O NAMA

pexels-koolshooters-8530988

________

TKO SMO?

MISSYPRIME.COM je specijalizirani web portal  zapošljavanja, koji okuplja na jednom mjestu  kandidate zainteresirane za poslove hostese, modela, statista, promotora, influencera i pratnje, njima u svrhu  lakšeg pronalaska poslovnog angažmana, a poslodavcima olakšava posao pronalaska odgovarajućih kandidata.

__________________

USLUGE ZA KANDIDATE

Besplatna objava tvog profila

Potpuno besplatno možeš  objaviti svoj profil na portalu, a  dobivaš vidljivost  potencijalnim poslodavcima, koji ti mogu poslati ponudu za posao direktno bez posrednika, putem komunikacijskih kanala koje predložiš. Imaš i mogućnost sakriti  kontakt podatke i primati na email upite posredstvom  kontakt formulara na profilu.

S druge strane ako se prijavljuješ za  posao to je jednostavno, jer  jednom popuniš podacima profil.  Nemaš razloga čekati, registriraj se odmah klikom na sljedeći gumb.

Redovite obavijesti o poslovnim ponudama

Možeš  pratiti objave za otvorene poslove od strane raznih poslodavaca, te se prijaviti i komunicirati direktno bez posrednika. Redovito ti šaljemo emailom obavijest o novim poslovima.

Klikni sljedeći gumb za pregled poslova.

____________________

USLUGE ZA POSLODAVCE

Besplatna objava natječaja za posao

Osim što tvoj  oglas/natječaj biti vidljiv svim posjetiocima portala, sustav missyprime.com  će dodatno  obavijestiti kandidate o novom radnom mjestu putem emaila i društvenih mreža.  Sam proces javljanja kandidata na tvoj oglas se obavlja direktno putem web formulara bez posrednika i dodatnih troškova. Na tvoju e-mail adresu stići će svi podaci o kandidatu.

Želiš objaviti oglas za posao – klikni na sljedeći gumb. 

Besplatni pristup bazi profila kandidata

Možeš pristupiti pregledniku s listom svih profila kandidata, te pomoću filtera lako selektirati  tražene. Profil kandidata sadrži sve relevantne podatke, slike i kontakt. Za vidljivost kontakt podataka se trebaš  registrirati kao poslodavac, što je trenutno  besplatno i nakon toga možeš direktno kontaktirati kandidate.  

Možeš vidjet preglednik svih profila klikom na sljedeći gumb.

________

KONTAKT

CEO__Josip Bilić

    Copyright © missyprime.com. Sva prava pridržana